LANG_CR_REGISTCS
- LANG_COMPLOGIN_FGPASS

LANG_HD_ADDDADAD Uitgebreid zoeken
';

Gouden Murano glas armband Venetiaans Diamond point Bijenkorf

LANG_ADSI_PLACED 03 Jun. 2018, 09:12:06 - 294 keer bekeken
Te ruil aangeboden:

  Ik biedt ten ruil aan mijn gouden armband met Venetiaans Murano mondgeblazen hartjes met bladgoud erin. De gouden balletjes en het sluitinkje zijn van 24K goud eveneens als het bladgoud in de hartjes. Ik heb de armband zo'n 15 jaar geleden voor kerst gekregen van mijn ex-vriend. Hij heeft hem destijds bij het Diamond Point van de Bijenkorf gekocht. Een soortgelijke armband vond ik online voor 575,- Deze had 5 precies dezelfde hartjes die bevestigd waren aan een dun schakelarmbandje van goud. Wat mijn ex-vriend er toendertijd voor betaald heeft weet ik niet. Wel weet ik dat ik altijd dure cadeaus kreeg van hem dus ik ga ervan uit dat deze armband behoorlijk wat gekost heeft. Ik draag hem nooit en hij ligt hier maar. Het is tijd voor deze prachtige armband dat iemand haar gaat dragen. Het originele doosje krijg je erbij dus hij kan ook als cadeau voor moeder, vrouw of dochter aangeschaft worden. De armband is onlangs geheel gereinigd bij de juwelier en is onbeschadigd.

  Naast de armband kunnen wij ook Nederlandse hedendaagse kunst aanbieden. Mijn vriend is schilder, international artist en expert member van ICAF (international culture and arts federation) Staat op het punt om internationaal door te breken, zijn werk hangt inmiddels in musea in Zuid Korea. Voor meer info over Paul en zijn werk > www.pauldijkstrastudio.com  Te ruil gevraagd:

  Biedt maar iets aan, wij staan open voor alles :-)

  Welkom bij Ruilen.nl
  Welkom bij Ruilen.nl Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u gratis zoveel advertenties plaatsen ruilen.nl
  LANG_ADSI_SIMADS

  LANG_COMCONT_SENDMAIL

  LANG_CONTACTLOGIN_TEXT


  LANG_COMPLOGIN_REGLINK

  LANG_BIEDB_BIEDI

  Login om te bieden.


  Rosanna Damhuis

  LANG_ADSI_MMSINC: 3 april 2018


  Te ruil in

  0619725253

  LANG_ADSI_SENDMAIL


  Volg ons: