LANG_CR_REGISTCS
- LANG_COMPLOGIN_FGPASS

LANG_HD_ADDDADAD Uitgebreid zoeken
';

Klassieke woonboerderij met 4837m2 grond in Bourgondië

LANG_ADSI_PLACED 16 Jul. 2018, 19:27:25 - 9228 keer bekeken
Te ruil aangeboden:
  • vrijstaand 
  • 65 
  • 1920 
  • ja 

De klassieke woonboerderij is vrij gelegen en wordt verzorgd en comfortabel -volledig- gemeubileerd ingericht opgeleverd. De indeling bestaat uit een grote klassieke Franse woonkamer met een zeer grote open haard. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee éénpersoons bedden. De keuken is ingericht met koelkast en verrijdbaar keukenblok. Voorts is er een badkamer met douche en wastafel en een afzonderlijk toilet. De vakantiewoning heeft een grote tuin op het zuiden. Daarnaast heeft de boerderij een grote schuur (grange) en een aantal schuren naast en boven de woonboerderij, die voor bewoning geschikt te maken zijn. Dit biedt ruimte voor nogeens 6 kamers.  Hierdoor zijn verschillende functies van de woonboerderij mogelijk. Een grote vrij toegankelijke weide van 4837m2 behoort eveneens bij de woonboerderij. Een grote wijnkelder biedt de mogelijkheid voor de opslag van de wijnen uit de omgeving (Chablis, Côte de Beanne, Côte d'Or, Mâconnais, Beaujolais, Côtes des Nuits, Pouilly-Fussé, Aligoté, Crémant de Bourgogne e.d.). Voor het gratis onderhoud van het terrein is gezorgd.


Bourgondië ligt in het hart van Frankrijk. De gastvrijheid is ouder dan het tourisme. Tijdens uw bezoek aan Bourgondie ontsnapt u aan de jachtigheid van het noorden, want de Bourgondiërs verwelkomen u op de traditionele, openhartige en gemoedelijke wijze. De woonboerderij ligt in het park 'De Morvan' in het hart van Bourgondië. U vindt er uitgestrekte bossen, weiden, talloze beekjes, meren en kleine dorpjes. In of net buiten de Morvan liggen de prachtige oud-romeinse steden Vezelay, Autun en Avallon. Prachtige meren vindt u op zo'n 10 minuten rijden van de woonboerderij: Lac des Settons en Lac de Panneciere. De kwaliteit van het zwemwater is uitstekend, evenals de visstand. Zwembaden vindt u bij de hotels rond het Lac des Settons. Direct vanuit de woonboerderij kunt u al starten met wandel- of mountainbikeroutes. Verdere activiteiten die u kunt doen zijn onder meer: paardrijden, watersport, vissen, midgetgolf, raften, quadrijden, golf (Autun) etc.

De woonkamer is een grote voor Franse begrippen. De afmetingen zijn 5,28 x 5,52m met een grote open haard en satelietaansluiting. De keuken is 3,00 x 1,80m. De badkamer is 2,0 x 2,10 m. Het toilet is 2,1 x 0,9 m. De  2 slaapkamers zijn 3,20 x 2,70 m. 

Daarnaast is er een grote wijnkelder (5,28 x 3,0m) en een grote schuur/garage (grange 5,0 x 5,28m, met daarboven eenzelfde ruimte), een zolder boven de woonkamer en keuken (8,50 x 5,28m) en 3 schuren ( 3,84 x 1,9m + 3,84 x 1,85m + 3,84 x 1,65). Boven de laatste 3 schuren is nogeens eenzelfde ruimte.

Er is een Nederlandse satellietaansluiting voor de ontvangst van de Nederlandse zenders en 150 anderen.

waarde: 75.000 euro

http://vakantieboerderij-morvan.nl/Frankrijk.htmlTe ruil gevraagd:

Bouwkavel, een appartement in Nederland of camper.

Welkom bij Ruilen.nl
Welkom bij Ruilen.nl Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u gratis zoveel advertenties plaatsen ruilen.nl
LANG_ADSI_SIMADS

LANG_COMCONT_SENDMAIL

LANG_CONTACTLOGIN_TEXT


LANG_COMPLOGIN_REGLINK

LANG_BIEDB_BIEDI

Login om te bieden.


Ellie

LANG_ADSI_MMSINC: 30 september 2015


Te ruil in

0640969178

LANG_ADSI_SENDMAIL


Volg ons: