LANG_CR_REGISTCS
- LANG_COMPLOGIN_FGPASS

LANG_HD_ADDDADAD Uitgebreid zoeken
';

Pinarello Dogma F10 afgewerkt met Shimano 105

LANG_ADSI_PLACED 19 Apr. 2018, 10:55:12 - 515 keer bekeken
Te ruil aangeboden:

  Van de website van 12gobiking.nl: Deze Dogma F10 is de opvolger van de nu al legendarisch Dogma F8. De F10 is lichter, stijver en vooral sneller dan de F8. In samenwerking met de testers van Team Sky werd de Dogma F10 flink aan de tand gevoeld tijdens de ontwikkeling. Gevolg is een super strakke carbon racer die klaar is om de Tour te winnen.

  Enkele feiten over de Pinarello Dogma F10:

  • +12.6% aerodynamischer rondom de downtube en bidonhouders
  • -10% minder drag tussen het wiel en de voorvork
  • +20% aerodynamischer dan de F8, omgerekend -0.8 seconde per km
  • Di2 Junctionbox geïntegreerd in het frame
  • 6.5% lichter dan de F8
  • 7.1% stijven dan de F8

   

  Deze racefiets heb ik een aantal maanden geleden aangeschaft, maar door tijdsgebrek en matige weersomstandigheden heeft het juweeltje enkel binnen gestaan. Nu het weer weer mooier wordt, is het tijd om iemand anders van dit prachtstuk te laten genieten. Dit Pinarello Dogma F10 frame is afgewerkt met een volledige Shimano 105 groepset. Verder zijn er al plaatjes (voor clicks) op de pedalen gemonteerd, staat er een prachtig carbonzadel van Pinarello op en is het stuur aerodynamisch en pas afgewerkt met nieuw stuurtape. De vorm van het stuur leidt tot minder luchtweerstand en juist een betere houvast, zeker in combinatie met de nieuwe stuurtape.

   

  Graag bieden naar waarde.  Te ruil gevraagd:

  Mijn vriendin en ik willen een camperbusje/bestelbusje ombouwen om hierin te gaan wonen. Het busje moet hoog zijn, verder zijn er weinig criteria. Heeft u wellicht een ander interessant aanbod, laat het weten! 

  Welkom bij Ruilen.nl
  Welkom bij Ruilen.nl Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u gratis zoveel advertenties plaatsen ruilen.nl
  LANG_ADSI_SIMADS

  LANG_COMCONT_SENDMAIL

  LANG_CONTACTLOGIN_TEXT


  LANG_COMPLOGIN_REGLINK

  LANG_BIEDB_BIEDI

  Login om te bieden.


  Jillis Reijmers

  LANG_ADSI_MMSINC: 2 februari 2017


  Te ruil in

  LANG_ADSI_SENDMAIL


  Volg ons: