Helpcentrum

Kan ik ook verkopen op Ruilen.nl ? 
Jazeker! Op ruilen.nl kan men bieden, ruilen en kopen! Wij zijn veel goedkoper dan Marktplaats, maar net zo effectief! 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ik wil een match laten plaatsvinden! 
Wilt u een product ruilen, maar weet u niet waarvoor? Laat het systeem voor u naar 100 potentiële matches zoeken. Zo bent u er zeker van dat u ruilt naar waarde! 

Hoe werkt het?
In uw account kunt u onder tabblad 'Ruilen zoeken' per advertentie 100 leden benaderen die op zoek zijn naar hetzelfde als u. De match vind plaats aan de hand van: Product eigenschap, prijs en afstand! 

Beide partijen krijgen een mail in de inbox en de ruil kan beginnen! 

----------------------------------------------------------------------------------------

Opvalmogelijkheid niet zichtbaar 
Opvalmogelijkheden hebben een tijdelijk effect. Door het grote aanbod van nieuwe advertenties zakt jouw advertentie weer naar beneden. In de populaire rubrieken gaat dat nog sneller

Waar moet ik op letten als een opvalmogelijkheid is aangeschaft maar deze niet zichtbaar is? 
De positie van je advertentie kan veranderen. Ons platform is heel dynamisch en hierdoor kunnen we jouw positie niet garanderen.  
Mogelijk is de betaling voor de omhoogplaatsing fout gegaan en hierdoor is jouw advertentie niet omhoog geplaatst. Je ontvangt hier een bericht over. Probeer opnieuw je advertentie omhoog te plaatsen. 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hoe werkt Ruilen.nl
Ruilen.nl is een advertentiesite die ruilers, kopers en verkopers samenbrengt. Ondanks het feit dat de website zich vooral kenmerkt door het laagdrempelige karakter ziet Ruilen.nl het als haar missie om hen zo goed mogelijk te adviseren over prettig en veilig handelen. De website is zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er een advertentie plaatsen of producten verkopen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een e-mailadres en een paar minuten tijd. Momenteel hebben gebruikers keuze uit 36 verschillende productgroepen en ruim 1800 rubrieken om hun advertentie in te plaatsen; van woningruil tot Zakelijke goederen.

TIP
Heeft u een leuke advertentie gezien? U kunt de eigenaar dan gelijk een ruilvoorstel te doen door op Doe een voorstel/bieden te klikken en uw eigen advertentie te selecteren. De tegenpartij krijgt dan een seintje dat jij graag met hem/haar wilt ruilen!