Hoe werkt ruilen.nl?

U bent op ruilen.nl terecht gekomen, omdat u spullen wil ruilen. Om te kunnen ruilen op ruilen.nl heeft u eerst een eigen account nodig! 

STAP 2 - ACCOUNT AANMAKEN

Ruilen.nl is zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er een advertentie plaatsen of producten verkopen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een emailadres en een paar minuten tijd. Verkopers kunnen hun advertenties overzichtelijk en eenvoudig beheren via ‘Mijn ruilen’.

Om een account aan te maken gaat u eerst naar https://www.ruilen.nl/login

Vul uw naam - emailadres - en uw wachtwoord in en klik op registeren.

U krijgt vervolgens een mailtje van ruilen.nl met een link om uw account te registeren. (KIJK OOK IN SPAM)

Nadat u uw account heeft geactiveerd kunt u beginnen met ruilen & verkopen.

STAP 2 - ADVERTENTIE PLAATSEN!

Ik wil mijn auto ruilen of verkopen op ruilen.nl. Hoe werkt dat?

Om een advertentie te kunnen plaatsen moet u eerst inloggen op ruilen.nl. Vervolgens gaat u naar https://www.ruilen.nl/advertentie-plaatsen

U vult de titel van uw advertentie in en selecteert een categorie/subcategorie. 

Vervolgens kunt u enkele afbeeldingen toevoegen en een tekst opstellen. Beschrijf uw product/dienst zo uitgebreid mogelijk en geef in de gevraagde omschrijving duidelijk aan waar u tegen wil ruilen. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens is uw advertentie gereed om te kunnen plaatsen op ruilen.nl. Vergeet ons niet te liken op Facebook! 

STAP 3 - RUILVOORSTEL DOEN! 

Als uw advertentie is geplaatst op ruilen.nl kunt u andere leden met een klik een ruilvoorstel doen. Hoe werkt dat?

Klik op de advertentie waar u geintereseerd in bent. 

Aan de rechterkant ziet u onder contact gegevens de optie  'Doe een ruilvoorstel/bieden'

Wanneer u daar op klikt kunt u de tegenpartij een vrijblijvend bod doen of een ruilvoorstel doen door uw eigen advertentie te selecteren. De tegenpartij krijgt nu een ruilvoorstel in de inbox met een link en omschrijving naar uw advertentie.

Bent u nieuw met ruilen.nl en heeft u nog vragen of werkt iets niet naar wens? U kunt ten alle tijden contact met ons nemen door te mailen naar info@ruilen.nl. Wij helpen u graag om u wegwijs te maken op ruilen.nl

LET OP!

LEDEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN MOZILLA FIREFOX MOETEN ADBLOCKERS UITSCHAKELEN OM ADVERTENTIES TE KUNNNEN PLAATSEN OP RUILEN.NL.