LANG_CR_REGISTCS
- LANG_COMPLOGIN_FGPASS

LANG_HD_ADDDADAD Uitgebreid zoeken
';

U een 4 kamer appmnt? Ik een 2 of 3 kamer appmnt in A'dam Oost

LANG_ADSI_PLACED 12 Apr. 2018, 13:08:03 - 614 keer bekeken
Te ruil aangeboden:
  • Appartement 
  • 76m2 
  • 1964 
  • 2 balkons 

Met mijn dochter van 3,5 woon ik in een lekker licht 4 kamer appartement met 3 ruime slaapkamers, een ruime woonkamer en een ruime keuken van 76m2 in A'dam Noord. Deze goed onderhoude woning ligt vlak bij het Waterlandplein, waar een winkelcentrum met o.a. een Albert Heijn en een Bibliotheek zit. Met twee balkons ligt het appartement op de vierde verdieping (geen lift) in een groene omgeving met veel scholen, speeltuintjes en winkels. Op de begane grond is een ruime berging. 

De bus halte ligt op minder dan 50m lopen. Bus 37 brengt je in in 15 min naar Adam oost. Bus 33 en 32 zijn in respectievelijk 20 en 15 min bij Adam CS. De nieuwe metro ligt straks op 5 min fietsen. Naar Adam CS is het 20 min fietsen. Binnen 2 min fietsen ben je in de mooie groene omgeving van Waterland. 

 Te ruil gevraagd:

Ik heb deze woning 2,5 jaar geleden naar grote tevredenheid gekocht maar omdat mijn dochter binnenkort bij haar moeder in de buurt in A'dam Oost naar school gaat wil ik terug die kant op. Daarom zoek ik een appartement met 2 slaapkamers of met een slaapkamer en een woonkamer waar een extra slaapplek in te maken is. Het moet dus wel in (of op fiets afstand van) Amsterdam Oost zijn.

Woningruil of een andere gunstige constructie is te bespreken.

Vriendelijke groet,

Yasser Ballemans

Welkom bij Ruilen.nl
Welkom bij Ruilen.nl Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u gratis zoveel advertenties plaatsen ruilen.nl
LANG_ADSI_SIMADS

LANG_COMCONT_SENDMAIL

LANG_CONTACTLOGIN_TEXT


LANG_COMPLOGIN_REGLINK

LANG_BIEDB_BIEDI

Login om te bieden.


Yasser Ballemans

LANG_ADSI_MMSINC: 12 april 2018


Te ruil in

0641499594

LANG_ADSI_SENDMAIL


Volg ons: