LANG_CR_REGISTCS
- LANG_COMPLOGIN_FGPASS

LANG_HD_ADDDADAD Uitgebreid zoeken
';

Iphone 5s 32G, ruilen tegen elk aannemelijk ruilobject

LANG_ADSI_PLACED 25 Feb. 2018, 12:41:21 - 366 keer bekeken
Te ruil aangeboden:

  Nette Iphone 5s, in wit hoesje, met lader, ruilen tegen elk aannemlijk ruilobject.

   

  Wij zijn 3 roeiers uit Leiden die middels een ruilketen een vierpersoon roeiboot (glade vier) proberen te krijgen. Dat betekent dat we alleen maar middels ruilen, steeds een stapje dichterbij ons einddoel willen komen. We hebben nu een Iphone 5s 32G in de aanbieding. Zoekt je een nette telefoon voor jezelf, je kind, of kleinkind en heb je thuis iets liggen of staan, met een ruilwaarde, waar je geen emotionele waarde aan hecht, of waar je geen moeite voor wil doen, neem contact met ons op. De waarde van het object dient 'een stapje omhoog' te zijn voor ons, zodat we dichter bij ons einddoel komen  Te ruil gevraagd:

  Wij zijn 3 roeiers uit Leiden die middels een ruilketen een vierpersoon roeiboot (glade vier) proberen te krijgen. Dat betekent dat we alleen maar middels ruilen, steeds een stapje dichterbij ons einddoel willen komen. We hebben nu een Iphone 5s 32G in de aanbieding. Zoekt je een nette telefoon voor jezelf, je kind, of kleinkind en heb je thuis iets liggen of staan, met een ruilwaarde, waar je geen emotionele waarde aan hecht, of waar je geen moeite voor wil doen, neem contact met ons op.

  De waarde van het object dient 'een stapje omhoog' te zijn voor ons, zodat we dichter bij ons einddoel komenWij zoeken een ruilobject, met een hogere ruilwaarde, zodat we dichter bij ons einddoel, een gladde vier, komen.

  Welkom bij Ruilen.nl
  Welkom bij Ruilen.nl Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u gratis zoveel advertenties plaatsen ruilen.nl
  LANG_ADSI_SIMADS

  LANG_COMCONT_SENDMAIL

  LANG_CONTACTLOGIN_TEXT


  LANG_COMPLOGIN_REGLINK

  LANG_BIEDB_BIEDI

  Login om te bieden.


  Marjolein van Avesaath

  LANG_ADSI_MMSINC: 24 februari 2018


  Te ruil in

  0610374394

  LANG_ADSI_SENDMAIL


  Volg ons: