Registreren

- Wachtwoord vergeten?

Advertentie plaatsen Uitgebreid zoeken
';

Bouwkavels en Commerciëel bouwkavel in Natuurpark - Slovenië

Geplaatst op 05 Mar. 2018, 12:50:19 - 271 keer bekeken
Te ruil aangeboden:

  Bouwkavels en commerciële bouwkavels in een natuurpark, aan de voet van de Julische Alpen, in noordwest Slovenië - Alle kavels liggen bij elkaar aan de rand van het Venetiaans - Sloveense dorpje Logje en op loopafstand van de schoonste rivier in Slovenië. Nabij het Drielandenpunt (I/SLO/A), Het Triglav Nationaal Park, de Soca vallei, de Adriatische kust, verschillende wijngebieden en vele andere bezienswaardigheden. De kavels liggen bijna op de grens met Italië. Alle benodigde infrastructuur is aanwezig, de kavels bevinden zich aan de rand van het dorp met - een blijvend - prachtig uitzicht op de natuur. De Nadiza vallei waar de kavels liggen en de naastgelegen Soca (Adrenaline) vallei zijn HET mekka voor de extreme outdoor sport fanaten en natuurliefhebbers met talloze opties voor vermaak waaronder: kajakken, raften, canyoning, ziplining, hydrospeed, mountainbiken/hiken, vliegvissen, paragliden, speleologie, freeclimbing, alle wintersporten, etc.

  Te ruil wordt aangeboden:  

  - 3 onderling verbonden kavels met een oppervlak 766m2 - Waarde € 24.000 - 199m2 is woningbouwgrond, aan de rand met vrij uitzicht op Italië

  - 1 kavel a 180m2 - Waarde € 16.000 - 94% is woningbouwgrond, 6% commerciële bouwgrond voor ontwikkeling toerisme, sport/recreatie. Uitzicht vanaf het kavel op Italië en Julische Alpen.

  - 2 onderling verbonden kavels a 867m2 - Waarde € 40.000 - 608m2 commerciële bouwgrond voor ontwikkeling toerisme: kleinschalige (eco-)camping en/of sportief/recreatief gebruik,  het ene kavel a 259m2 is geschikt als parkeerplaats & toegangsweg tot de commerciele grond. Vanaf het kavel mooi uitzicht op Italië en de Julische Alpen.

  - 1 kavel a 1.534m2 met chalet (30m2) en eigen toegangsweg - Waarde € 19.000 (agrarische grond met chalet)

  De totale marktwaarde van de kavels is € 99.000 . Deze waarde is exclusief overdrachtsbelasting, notaris, makelaarskosten, vertalingen

  • Alle kavels zijn geheel schuldenvrij en komen op eigen naam.
  • Kadaster informatie en meer foto's beschikbaar. 
  • Het eigendom is van een Nederlandse investeerder.
  • Eventueel kan ook ondersteuning worden geboden bij het bouwen van uw droomhuis en bij vestiging in Slovenië.

  Wilt u meer weten over de kavels, het gebied of vastgoed in Slovenië stuur ons dan een e-mail op: info@slovenievastgoed.nl  of kijkt u op www.slovenievastgoed.nl  Te ruil gevraagd:

  Bouwkavel, een appartement, woning of object in Nederland of het buitenland, camper, boot, auto of  andere zaken die u graag met de eigenaar zou willen ruilen.

   

  Welkom bij Ruilen.nl
  Welkom bij Ruilen.nl Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u gratis zoveel advertenties plaatsen ruilen.nl
  Vergelijkbare ruiladvertenties

  Neem contact op met deze ruiler:

  Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.


  Registreren?

  Biedingen:

  Login om te bieden.  Volg ons: