Over ruilen.nl

Ruilen.nl is dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u zoveel advertenties plaatsen als u maar wilt. Of het nu gaat om het ruilen van een kado, fiets, die ene speciale postzegel, een stripboek, sieraad, speelgoed of misschien wel een (huur)huis. Waar u tegen wilt ruilen, is aan u! 

U kunt diensten aanbieden of van baan ruilen. Misschien wilt u uw heg laten snoeien in ruil voor een schilderbeurt van een woonkamer? Alles kan en ruilen is nog leuk ook!

Missie

Wij hebben een droom over een betere toekomst. Een heel heldere droom. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Een wereld waar niet langer winst voorop staat, maar het welzijn van maatschappij en natuur. 

Door spullen niet weg te gooien maar te ruilen boek je milieuwinst: hergebruik scheelt namelijk grondstoffen, energie, water én afval! 

Geef tweedehands een echte tweede kans! Wordt ook lid van ruilen.nl. Het is echt helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Registreer

Maak gratis een account aan. Het is echt helemaal gratis!

Plaats een advertentie

Plaats een advertentie. Vul deze nauwkeurig in.

Doe een voorstel

Leuke item gevonden? Doe de tegenpartij een voorstel!

Dat was het!

Gefeliciteerd. U heeft zojuist bijgedragen aan een beter milleu 🙂

5000+
Advertenties
83650+
Leden
10000+
Bezoekers per dag

Wat leden zeggen over ons

Dankzij ruilen.nl heb ik zonder tussenkomst van geld heel snel een nieuwe motor weten te bemachtigen

David Doppenberg

Instructeur

Ik ruil regelmatig via ruilen.nl om aan nieuwe spullen te komen. Zo krijgen mijn spullen een tweede kans en zijn we milleuvriendelijk bezig!

Tom van de Horst

Freelance Designer

Vroeger gooide ik veel spullen weg. Dat is eigenlijk zonde. Nu ruil ik ze met andere mensen. Zo krijg ik er spullen voor terug die ik weer kan gebruiken..

Mike de Jong

Journalist