LANG_CR_REGISTCS
- LANG_COMPLOGIN_FGPASS

LANG_HD_ADDDADAD Uitgebreid zoeken
';

total gym shaper nog nooit gebruikt

LANG_ADSI_PLACED 24 Jun. 2018, 13:21:19 - 164 keer bekeken Te ruil aangeboden:

  Graag wil ik deze nieuwe fitnis apartaat ruilen tegen een mobiel 

  U kunt nu een complete sportschool met apparatuur vervangen door één sportapparaat dat alles kan, de Total Gym Shaper. Al 15 jaar lang het best verkochte fitnessapparaat in Amerika. Ook al jaren hét geheime wapen van wereldkampioen karate Chuck Norris. Vele Hollywoodsterren zoals Christie Brikley, Olivia Newton John en Wesley Snipes hebben zijn voorbeeld gevolgd.

  De Total Gym Shaper wordt geleverd met eenvoudig te begrijpen instructies voor beginners, licht gevorderden en gevorderden. U kunt met de Total Gym Shaper meerdere grote spiergroepen tegelijkertijd trainen om een complete workout voor uw lichaam te doen. Van Pilates tot krachttrainingen, van beginners tot gevorderden, met de Total Gym Shaper is dit allemaal mogelijk. En dit in een fractie van de tijd die u normaal kwijt zou zijn met traditionele trainingsmethodes zoals circuittraining of trainen met losse gewichten.

  Het grote voordeel is dat iedereen de Total Gym Shaper kan gebruiken ongeacht leeftijd of fitnessniveau, uw eigen lichaamsgewicht zorgt namelijk voor de weerstand. En U kunt eenvoudig de helling verhogen voor een grotere weerstand en weer verlagen voor minder weerstand. 
  Op de laagste helling gebruikt u slechts 4% van uw lichaamsgewicht en met de hoogste helling maakt u gebruik van 60% van uw lichaamsgewicht. Meer herhalingen bij een lage hellingshoek zullen ervoor zorgen dat u zult afvallen en uw spieren strakker worden een perfecte Pilates oefening. Uitstekend om bijvoorbeeld de slapper wordende huid onder uw armen te bestrijden. Minder herhalingen bij een hogere hellingshoek zijn ideaal voor spieropbouw waardoor de Total Gym Shaper zelfs geschikt is voor body builders. 

  Omdat er een groot aantal verschillende oefeningen met de Total Gym Shaper mogelijk is tijdens uw workout, is het behalve effectief ook nog eens heel leuk om te doen en zal het u energie geven in tegenstelling tot saaie en vermoeiende, eentonige workouts. 

  En het mooiste van alles is, wanneer u klaar bent met uw workout vouwt u het apparaat op en schuift u hem onder uw bed, plaatst u hem tegen een muur of zet hem in een kast.  Te ruil gevraagd:

  lieft tegen een samsung of nokia ruilen 

  Welkom bij Ruilen.nl
  Welkom bij Ruilen.nl Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u gratis zoveel advertenties plaatsen ruilen.nl
  LANG_ADSI_SIMADS

  LANG_COMCONT_SENDMAIL

  LANG_CONTACTLOGIN_TEXT


  LANG_COMPLOGIN_REGLINK

  LANG_BIEDB_BIEDI

  Login om te bieden.  Volg ons: