Beste leden,

Het duurde even, maar we zijn zo ver! Onze website is helemaal vernieuwd en vanaf nu helemaal gratis te gebruiken.  Hoe werkt het?

STAP 1 – INLOGGEN / REGISTREREN
U moet zich eerst registeren op ruilen.nl om spullen te kunnen ruilen.

STAP 2 – PLAATS EERST UW EIGEN ADVERTENTIE!
Om deel te kunnen nemen aan ruilen.nl bent u verplicht om eerst uw eigen advertentie op de website plaatsen. Na het plaatsen van uw eerste advertentie krijgt u direct toegang tot de chat en andere handige functies op de website.

HUISREGELS – DIT MAG NIET GEPLAATST WORDEN!
Ruilen.nl heeft meer dan 100.000 leden. Om de sfeer aangenaam te houden hanteren we een aantal regels. Het is niet toegestaan om advertenties te plaatsen dat in strijd is met de Nederlandse wet. Daarnaast wijzen we je hieronder graag op een aantal onderwerpen in het bijzonder.

Moderatoren kunnen ingrijpen wanneer regels overtreden worden. Ben je het oneens met een beslissing? Neem dan contact op met het beheer van ruilen.nl.

De volgende advertenties mogen niet geplaatst worden!

– GEEN PORNOGRAFISCHE INHOUD

– GEEN GEWELDDADIGE INHOUD

– GEEN RECLAME VOOR TERRORISME

– GEEN RACISTISCHE INHOUD

– GEEN SPAM RECLAME

Het beheer en de moderators van ruilen.nl behouden zich het recht voor om te allen tijde de toegang te kunnen ontzeggen voor leden die vormen van onwenselijk gedrag vertonen die niet specifiek in één van de bovengenoemde regels passen. Indien uw account wordt verwijderdt kunt u nooit meer een account aanmaken op ruilen.nl

NEEM ELEMENTAIRE VORMEN VAN FATSOEN EN RESPECT IN ACHT

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *