LANG_CR_REGISTCS
- LANG_COMPLOGIN_FGPASS

LANG_HD_ADDDADAD Uitgebreid zoeken
';

Wij hebben een LUXE B&B of een Luxe Woning en zoeken een CAMPER

LANG_ADSI_PLACED 24 Jun. 2018, 12:02:14 - 192 keer bekeken


Te ruil aangeboden:

  Goedendag. Wij zijn 2 nette volwassen en 2 kinderen van 1 en 4 jaar oud. Wegens de bruiloft van mijn broer in Noord Spanje op 14 en 15 september zouden wij heel graag een comfortabele en veilige CAMPER ruilen tegen een verblijf in ons LUXE B&B of onze luxe woning.

  Wij zouden u graag van tevoren ontmoeten om kennis te maken en details uit te wisselen.

  Periode: liefst vanaf 10 september ongeveer 2 weken. Eerder kan eventueel ook en dan ook het liefst ongeveer 2 weken. Mocht u een andere periode willen verblijven bij ons, kunnen we u ook een tegoed aanbieden. Dan wel bij voorkeur in het laagseizoen, bijvoorbeeld oktober, november, januari of februari. Wij zijn flexibel.

  Omgeving: ons B&B en huis liggen in Lobith op Het Gelders Eiland. Hier is veel rust, natuur, water etc. Vlakbij een groot meer met strand, heideheuvels, Duitsland, allerlei uiterwaarden, charmante dorpjes, Veluwe, bossen van Montferland, veel kastelen etc. Meer informatie vindt u bijvoorbeeld www.gelderseiland.nl. Neem uw fietsen en wandelschoenen mee.

  Ons huis: Gelegen tegenover Het Schipperspoortje in Lobith. Een historische straat waar vroeger schippers over de Rijn Nederland binnenkwamen. Het is gebouwd op de fundamenten van een kasteel, vernield door Lodewijk de 14e toen hij Pruissen bij ons binnenviel. Huis is charmant en uit 1860 en heeft 280m2 woonoppervlakte. Van beneden naar boven: ruime Wijnkelder; entree, L-vormige woonkamer, speel/slaapkamer, toilet, ruime moderne woonkeuken met uitzicht op tuin, bijkeuken;3xslaapkamer, kantoor/slaapkamer met dak-balkon, badkamer, walk-in closet. Het huis is charmant en gelegen op een dijk met opzij een doodlopend kerkplein, veilig spelen voor kinderen en uitzicht op kerk en (lege) pastorie. In principe is alles aanwezig voor een flink gezin. Er zouden tot 10 man in kunnen verblijven maar dat is wel veel gezien er maar 1 badkamer is. Voor een ruim gezin of gezin met grootouders is het lekker comfortabel. 

  Ons B&B: Die kunt u al zien op airbnb. De Smidse in Lobith. Onze website is in aanbouw en ook al half gevuld: www.benbdesmidse.nl

     Te ruil gevraagd:

  Een comfortabele CAMPER voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Hoe hij er uitziet en of hij heel groot is is niet zo belangrijk maar wel dat hij veilig is en een beetje comfortabel voor 2 volwassenen en 2 kinderen. we rijden er ongeveer 3.500km mee en in Spanje zouden we er ook nog graag 1 of 2 volwassenen extra mee willen kunnen vervoeren een paar keer. Wij kunnen zelf beddegoed en kussens meenemen.

  Wij zouden u graag van tevoren ontmoeten om kennis te maken en details uit te wisselen.

  Periode: liefst vanaf 10 september ongeveer 2 weken. Eerder kan eventueel ook en dan ook het liefst ongeveer 2 weken, maar wij worden wel 14 en 15 september verwacht in het uiterste noorden van Spanje. Mocht u een andere periode willen verblijven bij ons, kunnen we u ook een tegoed aanbieden. Dan wel bij voorkeur in het laagseizoen, bijvoorbeeld oktober, november, januari of februari. Wij zijn flexibel.

  Welkom bij Ruilen.nl
  Welkom bij Ruilen.nl Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Bij Ruilen.nl kunt u gratis zoveel advertenties plaatsen ruilen.nl
  LANG_ADSI_SIMADS

  LANG_COMCONT_SENDMAIL

  LANG_CONTACTLOGIN_TEXT


  LANG_COMPLOGIN_REGLINK

  LANG_BIEDB_BIEDI

  Login om te bieden.


  Sandra

  LANG_ADSI_MMSINC: 24 juni 2018


  Te ruil in

  0628225563

  LANG_ADSI_SENDMAIL


  Volg ons: