Woningruil flat Amsterdam-Noord --

Beschrijving simpele 4 kamerflat 74 m2, bouwjaar 1969 op de 10 e en hoogste verdieping. De woning ligt aan de rand van Amsterdam noord tegen Oostzaan aan. Groot balkon van 12 meter. Huur via de Alliantie woningbouwvereniging is momenteel E619, na ruil zal de huur wel wat verhogen, huursubsidie is mogelijk.
Woning heeft naast 3 slaapkamers ook een "speelhal" zoals beschrijving op plattegrond vermeldt. Deze kamer leent zich bijv. voor kast/opbergruimte, maar ook evt. als slaapkamer. Vroeger gebruikt als slaapkamer voor 1 van mijn kinderen. Het is een doorgang naar 2 slaapkamers, heeft geen deur, maar u zou een schuifdeur kunnen plaatsen. Er is veel licht in de woning.
De wijk is zeer kindvriendelijk, autovrij, omringd door bomen en speeltuinen. Op de begane grond bevindt zich een box ruimte, er staan bij ons 4 fietsen, 2 stellingkasten, prima afmeting. Huur parkeergarage is mogelijk. Uitzicht voorkant op Landsmeer, het Twiske, bij mooi weer links in de verte Purmerend zichtbaar . Achterkant balkon: andere flats op ruime afstand, rechts Zaandam in de verte. Goede voorzieningen op 3 min loopafstand: KDV, voorschool, basisscholen, dokter,fysio,tandarts,bibliotheek,winkelcentrum.De wijk is qua populatie divers.

Er zijn dingen waar ik me aan stoor in de wijk, dit betreft dan het volume van kinderstemmen. De gehele wijk zou voor mij wel schoner kunnen zijn. Tegelijkertijd voel ik me veilig in deze buurt. Deze punten zijn persoonlijk en wellicht voor u niet storend. Ik vind de wijk waarin we wonen een prachtige groene omgeving.
Openbaar vervoer :bus 36,35 ,bus 125 richting Sloterdijk en Landsmeer en  bus 392: richtingen Zaandam, Station Sloterdijk, Metrostation noord/ in 10 min in hartje A'dam.
Jammer genoeg geen leuke horeca in de wijk zelf, noord zit in de lift en op veel andere plekken in noord zijn veel leuke horecatentjes te vinden, o.a. bij het NDSM terrein. Pont NDSM naar C.S.10/15 min. fietsen, hoofd-pont is 20 min fietsen waar film museum het EYE zit.
Op het Buikslotermeerplein is een groot winkelcentrum gevestigd met Pathé bioscoop. Er is daar een markt en meer richting de hoofdpont is op wo, vrij. en za. ook een markt.
Verder een echte bonus: recreatiegebied het Twiske is 10 min fietsen hier vandaan, veel mooie wandelgebieden, strandjes/ fijn met kinderen dobberen in het water. Er is een jachthaven waar fluisterboten en kano's te huur zijn, ik geloof dat er ook een hondenstrand en nudisten strand ergens is in het Twiske.
De woning ligt v.a. de A10 op afslag S118. Coentunnel en Zaandam liggen vlakbij, Zaandam is ook goed te fietsen hier vandaan.
Gevraagd: grote 3 (qua slaapkamers) of 4 kamerwoning. Huur tot max.E650-700 na ruil in een rustige buurt liefst zonder speelvoorzieningen voor of direct om de hoek.

Het allerliefst met tuin en anders een balkon van redelijke omvang, omdat ik katten heb die graag buiten zijn. Anders geen bovenburen. Mag evt. in Amsterdam, geen nieuw west, zuidoost.
Landsmeer, Oostzaan, Zaandam, Weesp, Huizen, Amersfoort, Zeewolde, Dronten, Ermelo, etc. Zoekgebied en aantal m2 voorkeur evt. breder dan opgegeven.

Lichte ruime woning. In de toekomst plannen om de woning te voorzien van stadswarmte. In de toekomst plannen om de isolatie te verbeteren aan de woning d.m.v. nieuwe raamkozijnen, nu geen duidelijkheid over realisatie datum.

Aangeboden woning

Lichte ruime woning.In de toekomst plannen om de woning te voorzien van stadswarmte.In de toekomst plannen om de isolatie te verbeteren aan de woning d.m.v. nieuwe raamkozijnen, geen duidelijkheid

Provincie Noord-Holland
Uw woonplaats Amsterdam
Stadsdeel/wijk Noord
Uw Adres op verzoek
Kamers 4
Aantal slaapkamers 3 eventueel 4 e te realiseren door plaatsen van schuifdeur
Huurprijs - eigen woning per maand € 619
Servicekosten geen idee
Uw verhuuder De Alliantie
Foto's
Kenmerken
Balkon Ja
Douche Ja
C.V. Ja
Voortuin Nee
Zolder Nee
Berging Ja
Bad Nee
Lift Ja
Achtertuin Nee
Garage Nee
Voorzieningen
Parkeergelegenheid Ja
Park/groenvoorziening Ja
Bus- of tramverbinding Ja
Kindvriendelijk Ja
Scholen Ja
Winkels Ja
Treinstation Nee
Gezochte woning

Het liefst een woning met tuin en anders een woning met ruim(er) balkon i.v.m. mijn katten die graag buiten zijn.Liever geen speeltuin voor , naast of achter de woning.Indien bovenwoning, bovenste woonlaag.

Provincie Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord -Holland
Woonplaats Zeewolde
Stadsdeel/wijk eerste woonwijk tweede woonwijk Polderwijk etcetera
Minimum aantal kamers 3
Maximum huur p/m (euro) 700
Woningtype Tussenwoning, Hoekwoning, Helft van dubbel , Vrijstaand geschakeld , Vrijstaand, Maisonette, Portiekwoning, Benedenwoning, Bovenwoning,
Kenmerken
Garage Nee
Achtertuin Ja
Lift Nee
Bad Nee
Berging Ja
Zolder Ja
Voortuin Ja
C.V. Ja
Douche Ja
Balkon Ja
Voorzieningen
Treinstation Nee
Winkels Ja
Scholen Nee
Kindvriendelijk Nee
Bus- of tramverbinding Ja
Park/groenvoorziening Ja
Parkeergelegenheid Nee
332 x gezien
Augustus 30
0 x bewaard
Amsterdam
Type: Zie omschrijving
Advertentienummer: 4233 problemen / misbruik melden

Amsterdam noord

Nog geen beoordelingen


Log in om contactgegevens te zien
Voorstel doen Bericht sturen

Bekijk soortgelijke advertenties!

woningruil

Ruilen

Woningruil

Zie omschrijving

Woningruil

Ruilen

Woning boekel

Ruilen

Een sociale huurwoning in centrum van Groningen !

Zie omschrijving

huisruilen

Ruilen

Woningruil Soest

Ruilen

Woningruil van Alkmaar Daalmeer naar Overdie

KOOPWONING-RUIL ?

N.o.t.k.

Eengezinswoning Den bosch

Ruilen

Woning ruil. 3 kamer woning in Rotterdam Delfshaven.

Ruilen

Huis ruilen

Ruilen